DOBRODELNI PIKADO TURNIR

Za člani Pikado kluba Vrhnika je organizicija prvega dobrodelnega turnirja v elektronskem pikadu, kateri je potekal v športni dvorani Partizan na Vrhniki.

Namen turnirja je bilo druženje ob igri pikada ter dobrodelnost. Vsa zbrana sredstva od prijavnin in prostovoljnih prispevkov so namreč v četrtek odnesli na
Zahvalaton Radia1 – zbrali so 1500 € in tako presegli vsa pričakovanja in želje.

Nad samo udeležbo so bili zelo pozitivno presenečeni, saj se je turnirja udeležilo kar 69 tekmovalcev iz cele Slovenije in sicer 51 moških, 13 žensk in 5 madincev. Ob tej priložnosti  se zahvaljujejo vsem igralcem in obiskovalcem, ki ste jih prišli podpret – iskrena hvala tudi pikado ekipi Miškolin in Bar Miška iz Sežane, ki je kljub temu da se dogodka ni mogla udeležit, darovala v sklad. Hvala tudi DU Vrhnika, kateri so jih prišli podpret in upamo, da se sodelovanje po tem turnirju šele dobro začenja. Zahvala gre tudi občini Vrhnika ter Zavodu Ivana Cankarja, kateri so dobrodelno odstopili dvorano Partizan, hišniku Andreju za vso pomoč ter seveda vsem lokalnim in zunanjim spozorjem oz. donatorjem za vse praktične nagrade.

Tovrstni dogodek je bil sicer iz naše strani organiziran prvič, zagotovo pa ne zadnjič.
Vsi člani kluba smo več kot ponosni, da smo lahko del nečesa večjega…del nečesa boljšega. Skupaj smo pokazali, da pikaderji iz cele Slovenije znamo stopiti skupaj in spisati čudovito zgodbo.
Še enkrat globok poklon vsem, ki ste se dogodka udeležili in upamo, da se prihodnje leto vidimo v še večjem številu“, je za konec še povedal predsednik PK Vrhnika Nejc Zrim.

 

Čestitke vsem igralcem in igralkam za dosežene rezultate!!!